Church of Stublla

170 

Original Painting: Church of Stublla

 • Dimensions: 70×50 cm (27.6×19.7 inches)
 • Weight: 1 kg
 • Mixed Media Technique
 • Acrylic Colors: Amsterdam Acrylic Colour
 • Year: 2021
 • Additional Info: Realism, painting of the village and the Church of Stublla, acrylic on canvas

Out of stock

Description

Pikturë Origjinale: Kisha e Stubllës

 • Dimensionet: 70×50 cm (27.6×19.7 inç)
 • Pesha: 1 kg
 • Teknikë e Kombinuar
 • Ngjyrat Akrilik: Amsterdam Acrylic Colour
 • Viti: 2021
 • Info Shtesë: Realizëm, piktura e fshatit dhe Kishës së Stubllës, akrilik në kanavacë

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions 5 × 50 × 70 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Church of Stublla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×