Elegance

Original painting details:

 • Title: Elegance
 • Acrylic on canvas
 • Dimensions: 90 cm x 60 cm (35.4 inches x 23.6 inches)
 • Year: 2019
 • Weight: 1 kg
 • Combined technique: Acrylic paint and additional mixed mediums
 • Additional info: This original painting titled “Elegance” employs a combined technique, featuring acrylic paint and other mediums to create a sophisticated and graceful artwork.

Description

Detajet e piktures origjinale:

 • Titulli: Eleganca
 • Akrilik ne pelhure
 • Dimensionet: 90 cm x 60 cm (35.4 inç x 23.6 inç)
 • Viti: 2019
 • Peshë: 1 kg
 • Teknikë e kombinuar: Bojë akrilike dhe mediume të tjera të kombinuara
 • Informacion shtesë: Kjo pikturë origjinale me titullin “Eleganca” përdor një teknikë të kombinuar, duke përfshirë bojën akrilike dhe mediume të tjera për të krijuar një vepër arti të sofistikuar dhe të hijshme.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions 5 × 60 × 90 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elegance”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×