Golden Grace

 • Original painting details:
  • Title: Golden Grace
  • Medium: Acrylic, golden leaf
  • Dimensions: 80 cm x 60 cm (31.5 inches x 23.6 inches)
  • Year: 2019
  • Weight: Less than 1 kg
  • Combined technique: Acrylic paint, golden leaf, with additional mediums including gypsum and paste
  • Additional info: This original painting titled “Golden Grace” combines acrylic paint with golden leaf and various textures, such as gypsum and paste, to create a richly layered and elegant composition.

Description

 • Detajet e piktures origjinale:
  • Titulli: Golden Grace
  • Mediumi: Akrilik, fletë ari
  • Dimensionet: 80 cm x 60 cm (31.5 inç x 23.6 inç)
  • Viti: 2019
  • Peshë: Më pak se 1 kg
  • Teknikë e kombinuar: Bojë akrilike, fletë ari, me mediume të tjera duke përfshirë gipsin dhe pastën
  • Informacion shtesë: Kjo pikturë origjinale me titullin “Golden Grace” kombinon bojën akrilike me fletë ari dhe tekstura të ndryshme, si gipsi dhe pasta, për të krijuar një kompozim të pasur dhe elegant.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions 5 × 60 × 80 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden Grace”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×