Abyss

Original painting details:

 • Title: Abyss
 • Dimensions: 70 cm x 50 cm (27.6 inches x 19.7 inches)
 • Weight: Less than 1 kg
 • Year: 2019
 • Acrylic on canvas
 • Combined technique: Acrylic paint with additional mixed mediums
 • Additional info: This original painting titled “Abyss” explores depth and complexity, featuring a combination of acrylic paint and other mediums to create a captivating visual experience.

Description

Detajet e piktures origjinale:

 • Titulli: Humbëtira
 • Dimensionet: 70 cm x 50 cm (27.6 inç x 19.7 inç)
 • Peshë: Më pak se 1 kg
 • Viti: 2019
 • Akrilik në pëlhurë
 • Teknikë e kombinuar: Bojë akrilike me mediume të tjera të kombinuara
 • Informacion shtesë: Kjo pikturë origjinale me titullin “Humbëtira” eksploron thellësinë dhe kompleksitetin, duke përfshirë një kombinim të bojës akrilike dhe mediumeve të tjera për të krijuar një përvojë vizuale magjepsëse.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions 5 × 70 × 50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Abyss”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×